BEINGGIRL Til dig fra Tampax Always BEINGGIRL
Back Temaer BEINGGIRLBEINGGIRL
Beinggirl
related links Beinggirl
Beinggirl Beinggirl
Beinggirl Beinggirl Beinggirl Beinggirl Beinggirl Beinggirl
Vær en god ven Hvad sker der med mig? SEX OG FORHOLD Tilbage

Den tredobbelte trussel ved giftige veninderHør her, alle venskaber har op- og nedture. Men hvis en venindes opførsel gentagne gange får dig til at gå ned eller begrænser din stil, kan det være, du har med en giftig eller skadelig veninde at gøre. Her ser vi på tre forskelle typer veninder og giver dig råd om, hvordan du kan håndtere dem.

1. Veninder der nedgør dig

Piger som konstant nedgør dig har så lavt et selvværd at de føler sig stærkere når de finder fejl ved andre, selv deres venner.

Afgiftnings-taktik over for giftig veninde: er du blot klar over at den veninde som nedgør dig rent faktisk føler sig mindre værd, kan det tage toppen af hendes sårende bemærkninger. Næste gang hun nedgør dig, så grin af det og vis hendes at du ikke tager det alvorligt.

2. Dramaqueens

Har din veninde for vane at blæse små uoverensstemmelser op? Hun er typen der får et kick af at noget bliver til en krise, så hun kan endda finde på at skabe en konflikt når situationen er for afslappet.

Afgiftnings-taktik over for giftig veninde: vær ikke hendes publikum. Når hun opfører sig dramatisk, så gå væk derfra og sig til hende at du taler med hende, når hun er faldet til ro.

3. Den ultimative udnytter

Denne giftige veninde snakker kun med dig når hun vil "låne" dine lommepenge eller dine historieopgaver. Eller måske hænger hun kun ud sammen med dig, fordi hun er varm på din storebror. Men lige meget hvad hun er ude på, så er den slags venskab ensidigt.

Afgiftnings-taktik over for giftig veninde: lær at sige "helt afgjort nej" til den type piger. Hvis hun afviser dig når du ikke giver hende det, hun vil have, er er hun ikke en rigtig veninde. Så frys hende ud og betragt det som hendes tab, ikke dit.

Hvad er det, der sker med mig?
Menstruation
Menstruationskalender
Næste menstruation
Interaktiv krop og Sjæl
Myter
BH-Guide
Temaer
Produkter
Kærlighed
En kærlighedshistorie
Depression
Jalousi
Venskab
PMS
Temaer
Alt om fyre
Hudtips
Makeup
Temaer
Hårtips
Sikker sex
Sexsuel lavalder
Temaer
Prævention
Lillians ofte stillede sporgsmæl
Lillians arkiv
Brevkasseredaktoren
Music Library
Quiz zone
Me2
Opdater din profil
M�nedligt Nyhedsbrev